Блог

Ефективен при сенна хрема !

Пролетният сезон вече отдавна е факт и след Великденските празнизи се очаква неговия “разгар”, така мъчителен за всички страдащи от сенна хрема.

В тази връзка бихме искали да ви напомним, че:

ХЕРБА РЕКСуспешно облекчава и превентира широк спектър от алергични и възпалителни реакции, като поддържа естествени нива на хистамин в организма. Подпомагайки здравината на лигавиците на горните дихателни пътища и бронхите той е особено ефективен при алергични ринити предизвиквани от различни алергенни дразнители, в т.ч. полени (сенна хрема), домашен прах, резки температурни колебания (студова алергия), животински алрегени и др.”

За повече информация и поръчки на продукта, моля посетете нашия елетронен магазин: https://herbarex.eu/shop/herbarex/

Билките: Дар от природата

Билките са може би най-невероятния дар от природата !

Нека в забързаното ни ежедневие и при агресивния маркетинг на съвременната медицина не забравяме кои са натуралните „лекарства“.

Представяме ви ХЕРБА РЕКС капсули 500 mg. Нашият нов продукт е без аналог до момента на българския пазар. Хранителната добавка е произведена изцяло от натурални съставки и представлява комбинация от пет екстракта от български билки в оригинална синергична формула.

Ако вече сте наш клиент и сте доволни от положителния ефект на ХЕРБА РЕКС, ви приканваме да споделите това с вашето семейство, приятели, колеги и познати.

Ще се радваме на вашите отзиви и коментари. На разположение сме за всякакви въпроси.